🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

29 maart 2023

De nieuwe landelijke psychische hulplijn

Als je dringend hulp nodig hebt, bel dan 088 0767 000 of ga naar de website deluisterlijn.nl voor acute psychische hulp.

Ervaar je angsten, ben je in paniek, depressief, misbruikt, suïcide of hebt je iets ergs meegemaakt? Zie je het niet meer zitten en ben je dringend op zoek naar professionele psychische hulp?

Vanaf 1 maart 2023 is het nummer 088 0767 000 voor acute psychische hulp 24/7 bereikbaar, waarbij ze hulp geven bij psychische problemen, tips, advies en/of een luisterend oor zijn voor jouw problemen. Je kunt veilig en desgewenst volledig anoniem je verhaal kwijt. Ook kun je terecht op de website deluisterlijn.nl, waar je meer informatie en tips kan vinden voor angsten, verslaving, suïcide en burn-outs.

E-health

Naast de hulplijn is er een e-health hulp, gericht naar jouw probleem en kan je aan de slag met een psycholoog die op afstand meekijkt en je begeleidt. Het kost € 5,- per maand voor de e-health die jou kan helpen met jouw problemen.

Website

Op de website vind je ook blogs en nieuwsberichten over actuele zaken en verhalen over andere die ook tegen dezelfde problemen aanlopen. Ook is het mogelijk om online webinars te volgen en zijn er praatgroepen met lotgenoten waaraan je deel kan nemen.

De hulplijn is er niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten!Hulp nodig? Bel 088 0767 000