🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

25 april 2024

Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding in de eigen buurt. Wekelijks samen wandelen is goed voor jouw gezondheid. Het helpt om je diabetes onder controle krijgen of om diabetes te voorkomen. Daarnaast is het gezellig om samen te wandelen. Je bent niet verplicht alle keren mee te wandelen.

Wanneer gaan we wandelen?

Donderdagen om 19:30 uur. Start op donderdag 16 mei.

Perzikstraat 14D Wijk en Aalburg

Je kunt je aanmelden via de website van De Nationale Diabetes Challenge of op de avond zelf.

We houden rekening met jouw wandeltempo. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer.

28 september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging op het NDC Festival in Arnhem.

Meer weten?

Op woensdag 24 april om 18.00 uur is er een informatiebijeenkomst.  Deze bijeenkomst is in Sleeuwijk op het sportcomplex van de Altena Road Runners (de Nieuwe Roef 1). Aanmelden kan door te mailen naar gemeente Altena, Gidion van Dijk via g.vandijk@gemeentealtena.nl of bel naar 0183 – 51 61 00.

Wandel jij met ons mee?



Nationale Diabetes Challenge