🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Gezondheidscentrum

Apotheek het Quadraat

De betrouwbare plek voor jouw medicijnen, hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Door samen onder 1 dak te werken, werken wij snel, effectief en vooral samen!

Bekijk website

Buurtzorg

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met jou wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met jou en je omgeving naar oplossingen.

Bekijk website

DieetStijlpraktijk Esther

Sinds juli 2020 is BES diëtisten DieetStijlpraktijk Esther gevestigd in Gezondheidscentrum D'Alburcht. Elke week is diëtist Esther Grauss aanwezig voor voedings- en dieetadvies. Je kunt hier terecht voor vragen over goede voeding bij gezondheid en bij ziekte. De diëtist is direct toegankelijk zonder verwijsbrief of je kunt verwezen worden door de (huis)arts of praktijkondersteuner.
Dieetadvisering zit in het Basispakket van de zorgverzekering.

Bekijk website

FysioCompany Groenen

Sinds 2020 is Fysiocompany d’Alburcht gevestigd in gezondheidscentrum d’Alburcht in Wijk en Aalburg. Het team bestaat uit therapeuten met een breed scala aan kennis en specialisaties. Ze hebben als streven om in Wijk en Aalburg en omgeving op een zo breed mogelijk vlak kwalitatief hoogwaardige fysio- en manueel therapeutische zorg te leveren. Dit maken ze waar door goede scholingen en intercollegiale overleg, hierdoor werken we actief met de laatste kennis ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Bekijk website

Prikpost JBZ

Bloedafname en overig onderzoek wordt verricht door het laboratorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voor onderzoek heb je een verwijsformulier van de huisarts nodig.

Let op! Maak eerst een afspraak voor bloedafname en/of materiaalafgift.

Bekijk website

Verloskundigenpraktijk Nuvola

Bij Nuvola ben je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd verzekerd van persoonlijke en deskundige begeleiding. Met veel plezier willen wij jou en je partner begeleiden in deze bijzondere periode.
Bij Nuvola kun je 365 dagen per jaar terecht voor hulp en advies.

Bekijk website